Presse

Våre pressemeldinger

På utkikk etter produktbilder?

Brynild Gruppen har mange produkter i sin totale portefølje, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre produktbilder tilgjengelige via vår bildebank.

Les mer

Sponsing

Brynild Gruppen har lang historikk som støttespiller og samarbeidspartner for kultur og idrett, spesielt lokalt i Østfold. Vi har i dag tre store hovedsponsorater lokalt.

Les mer

Avtale for å redusere matsvinn

De store dagligvarekjedene Rema 1000, Coop, Norgesgruppen og en rekke andre store, norske bedrifter, deriblant Brynild Gruppen, sluttet seg i dag til en avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.

Les mer

Den Lille Nøttefabrikken vant Samfunnsansvarspris

Brynild Gruppen og DLN Cashew Mosambik var nominert til Samfunnsansvarsprisen under det årlige høstmøtet til DLF (Dagligvareleverandørenes Forening) og gikk av med seieren.

Les mer

Cashew Mosambik

- Vi i Den Lille Nøttefabrikken reiser verden rundt på jakt etter de beste cashewnøttene. De fant vi i Mosambik, hos småbønder som dyrker nøtter på familieeide gårder. Nøttene du finner i butikken merket ”Cashew fra Mosambik” er derfor ikke kun en pose med nøtter.

Les mer

Fredrikstad fyller 450 år i 2017!

I samarbeid med Fredrikstad Blad, teller vi ned til Fredrikstads 450 års jubileum i 2017. 450 personer i alle aldre skal intervjues. Du kan følge de her.

Les mer