Vi søker produksjonsplanlegger

Vi søker en strukturert og positiv produksjonsplanlegger

DiarrowCMS

Brynild Gruppen er et familieeid, moderne og utviklingsorientert næringsmiddelselskap med lange tradisjoner hovedsakelig innen forbrukermarkedet for nøtter og godterier. Den Lille Nøttefabrikken, Brynild, Dent, Minde Sjokolade og St. Michael er våre største merkevarer. Brynild Gruppen er i tillegg distributør for tyske Beiersdorfs merkevare Nivea.

Brynild Gruppens posisjon i markedet spenner fra å være en utfordrer på sjokolade, til å være markedsleder innen nøtter.  Virksomheten omfatter alle verdiskapningsprosessene fra produktutvikling, innkjøp, logistikk og produksjon, til salg- og markedsføring av hovedsakelig egne merkevarer.

Brynild Gruppen har 200 ansatte og en årlig omsetning på ca. 750 millioner kroner. 90 % av omsetningen skjer i Norge og det resterende i Norden forøvrig. Hovedkontor og produksjonsanlegg er lokalisert i Fredrikstad. Selskapet er eid av familien Brynildsen.

 

PRODUKSJONSPLANLEGGER

Produksjonsplanlegger er en meget sentral rolle, med stor kontaktflate internt og samhandling på tvers av avdelinger. Målet er å levere varer til rett tid og rett mengde på en effektiv måte. Dette oppnås ved overvåking og koordinering av porteføljen, god planlegging, riktig allokering av ressurser og bruk av systemer som SAP og Excel. BrynildGruppen satser på økt digitalisering og automatisering, noe som innebærer spennende oppgaver innen videreutvikling og forbedring av “planleggingsarbeidet” fremover.

 

 

Hovedoppgaver

  • Produksjonsplanlegging av sukkervarer ved planlegging og koordinering av produksjonsbehov og overvåking av porteføljen
  • bidra i prosjekter for videreutvikling og forbedring og utfordre “planleggingsarbeidet” på en analytisk måte

 

Du har

  • relevant utdanning og gjerne erfaring fra for eksempel produksjon, vedlikehold, innkjøp, lagerstyring og/eller prognosearbeid
  • operasjonell forståelse av hele verdikjeder  
  • motivasjon og legning for utvikling-/forbedringsarbeid
  • struktur, evne til å prioritere og jobbe selvstendig
  • god relasjonskompetanse - det er mye kommunikasjon med involverte personer i planleggingsprosessen
  • gjerne ERP SAP , Excel og IT erfaring

 

Spørsmål om stillingen tas med vår Rekrutteringsrådgiver Rune Arnesen, (l.r.arnesen@gmail.com / 99 64 84 90) eller med vår Forsyningsdirektør Mathias Holm (97078604)

 

Snarlig tiltredelse er ønskelig. Søknader behandles fortløpende og det oppfordres derfor til å søke raskt. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere.

 

Offisiell Tittel: Produksjonsplanlegger / Supply Chain Developer